Så har man snart gjort hela sin praktik på Chalmers. Härlig arbetsplats, underbara kollegor och roligt arbete. Jag har fått utveckla på flera olika sätt i flera olika språk. Nu senast har jag fått lära mig ett CMS (Content Management System) som heter Drupal. Det är ungefär som wordpress, fast bättre. Och anledningen till att jag fått lära mig detta? Det har gett mig jobb här på Chalmers! Det är underbart!


Jag hoppas nu att jag kan klara av att bli en riktig master på det så att jag inte gör Maral (min chef) besviken att hon anställde mig. Men vi får se vad som händer. Det är i alla fall roligt att jag fått lära mig nya saker även på praktiken. För att kunna underhålla de Drupal-siter som jag jobbar med så måste jag dessutom lära mig mer PHP, JavaScript, CSS, MySQL och Linux. Så efter den här utbildningen har jag fått mycket intressant kött på benen.

Så nu, mina vänner, kan jag stolt kalla mig en ÄKTA nörd!