Om man inte skriver så ofta så hinner det hända mycket under tiden… Jag har, sedan jag skrev sist, hunnit skaffa mig en ny utbildning. Jag är nu mer en diplomerad applikationsutvecklare inom .NET med C#. Säger inte så mycket för de flesta så jag brukar bara förenkla det genom att säga att jag är programmerare.

Men för de som vet vad det handlar om så brukar jag få glada tillrop. Jag har just nu en praktikplats på Chalmers IT av alla ställen. Mina kurskamrater verkar lite avis eftersom jag får lära mig allt möjligt skoj. Jag har tre projekt på mitt bord simultant.

1) En konsolapplikation för att konvertera kontakter från CSV-fil till Excel med automatiserad sortering. – Skall på ett möte med de som skall ha appen på tisdag så jag får se om jag får skrota och börja om eller om den fungerar som den är… Eller om jag bara behöver utveckla lite till.

2) Jag skall styla om en av Chalmers egna hemsidor med hjälp av CSS-er. Det är ett kul projekt för det spelar nästan ingen roll vad jag gör så kan det inte bli särskilt mycket värre. 😛

3) Jag håller på med ett litet kortspel. Igår innan jag gick hem lyckades jag få en fungerande version, men jag hittade en bugg som jag får fixa till på måndag.

Så ja, jag har lite att ta i men jag har roligt och jag trivs som fisken i vattnet.

Tills nästa gång!

/Dennis