Jag har haft en ganska bra dag idag. Fått gjort lite utan att överanstränga mig. En halvhjärtad städning av badrummet, lite handlande och lite tvätt. Jag är lite nervös för imorgon men det skall nog gå bra. Och sedan skall jag försöka städa toaletten på nedervåningen med. Det blir väl också bara halvhjärtat, men tillsammans blir det ju helhjärtat i så fall… Eller tänker jag fel nu? Sedan är det onsdag och sedan är det dags för min bättre hälft att återvända till mig… Där har vi det… Det är ju därför jag bara kan göra saker halvhjärtat för andra halvan är ju inte hemma! Men som sagt, hon kommer på Torsdag.

Undrar just vad man skall laga till middag imorgon… Hmm… Några förslag? Det får vara något enkelt. Inte för att jag inte vill laga mer komplicerat utan för att barnen tycker inte om det om det är för komplicerat. Enkla rätter med ganska lite smak skall det vara. Tråkmånsar! 😛

Men á la bonne heure.