Idag har jag lillan hemma eftersom det är studiedag i skolan. Funderar på om jag skall ta med henne på min promenad. Okej, det blir inte samma tempo som jag brukar hålla, men det blir ju en promenad lika fullt. Hon har ju velat följa med säger hon så. För övrigt har jag ju gjort klart vad jag måste göra idag. Jag har fixat disken, vikt tvätten och stoppat undan, torkat av arbetsytorna i köket etc. Så tar man promenaden upp till mamma och sedan en fika där så kan man gå hem med gott samvete sedan.

Kanske fyller på med mer info sedan. Nu är det ändå bara 10 dagar kvar till M kommer hem. Saknat henne som en gnu saknar vatten under torrperioden! smiley

Lillan på promenad
Vybild från promenaden
Coolt träd
Även om tempot var lägre än normalt så blev det ändå nästan 3,5 Km med lillan i släp! Hon är trött nu! 😛